Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Dogodki
15. oktober ob 16.30 - Delavnica

Galerijske urice za najmlajše: Galerijski kuža

Ogled z delavnico za predšolske otroke od 3. do 6. leta

torek, 15. oktober, ob 16.30

Poznate kužka, ki čuva našo galerijsko zbirko? Budno pazi in spremlja vsak naš korak. Pa je res hud pes čuvaj, ali gre bolj za prikupnega in prijaznega kosmatinčka? Da bi našli odgovor na to vprašanje, si bomo ogledali podrobnosti na sliki in spoznali, kdo sta bila kužkova lastnika. V delavnici bomo ustvarjali s prstnimi barvami in odtisnili in okrasili svojega psička.

Vstopnina za posameznega udeleženca (tako odrasle kakor otroke): 3 EUR

Spremstvo staršev je do 4. leta obvezno, naprej pa zaželeno.

O programu vodenih ogledov z delavnicami za otroke 3+

Si želite s svojim malim radovednežem preživeti kakšno urico na zabaven, a hkrati poučen in ustvarjalen način? Vabimo vas, da se nam pridružite na galerijskih uricah za otroke od 3. leta dalje in skupaj s svojimi otroci naredite prvi korak k razvijanju zanimanja za umetnost. V varnem in spodbudnem okolju Narodne galerije bomo raziskovali umetnine, se igrali, prepevali, brali pravljice in skupaj ustvarjali. Sem pa tja bomo prebrali tudi kakšno pisemce našega zelenega navihanega špicuheljca – galerijskega škrata Gala, morda pa nam bo v galeriji pustil tudi kak namig ... 

Enourna srečanja potekajo vsak tretji torek v mesecu od oktobra do junija. Vsakokrat se bomo posvetili drugi temi, izbirali pa bomo takšne, ki so otrokom blizu – od živali, cvetlic, narave in naravnih pojavov do otroških portretov in iger.

Toplo vabljeni na igrive in ustvarjalne galerijske urice!

Prijava

 
Ime in priimek
Telefon
E-naslov
Št. udeležencev
Opombe